Wie is Jolanda

Aquarelleren en gemengde technieken
Jolanda Preghter Voetenwerk
Jolanda Preghter, medisch pedicure

Ik ben Jolanda Preghter en ben sinds 1998 voetverzorger. In het verleden heb ik in de gezondheidszorg gewerkt als medisch secretaresse in het Academisch Medisch Centrum op verschillende afdelingen zoals dermatologie,  kindercardiologie, kaakchirurgie, interne geneeskunde,  Intensive Care, bloedafnames interne geneeskunde en de arbodienst van het AMC, Flevoziekenhuis en Ter Gooi Ziekenhuizen. Eens ben ik begonnen op de polikliniek  Dermatologie en niet wetende dat ik jaren later weer met de huid te maken zou krijgen en deze mag behandelen. Voeten hebben iets te vertellen over de mens en men kan veel aflezen aan voeten. Daarbij maak je mensen weer gelukkig die geen pijn meer hebben na afloop van de behandeling en kun je de onderdanen ook nog eens cosmetisch verwennen en verfraaien. Ik werk dan ook zowel cosmetisch- als medisch en heb veel met de diabetische voet te maken, maar ook met reuma patiënten en meerdere risicovoeten van mensen met hart- en vaatziekten, verlamming, spasmen, ziekte van Parkinson, huidaandoeningen als psoriasis, psychische aandoeningen, chemokuren en niet te vergeten mensen die wat ouder zijn, de dunner wordende huid, slechtziendheid, risico op afwijkende nagelgroei en mensen die zelf de voetverzorging niet meer kunnen uitvoeren.

Ik probeer het de klant/patiënt zo comfortabel mogelijk te maken en heb daarom ook een prettige stoel en maak gebruik van moderne geavanceerde apparatuur. Tijdens de behandeling kunt  u luisteren naar een ontspannen muziekje. Daarnaast geef ik wellness behandelingen d.w.z. voetmassages, shiatsu voet/onderbeen, holistische- en  haptische massages, hoofd- en rozenkwarts massages.

Na een drukke werkweek vind ik het belangrijk om zelf ook te ontspannen. Ik schilder, doe aan beeldhouwen en speel piano.  Om zelf in goede conditie te blijven doe ik aan pilates en meditatie. Wij hebben een Dobermann, die behalve een goede waakhond ook mijn maatje is.

Dobermann Djemba 1479
Jolanda met Djemba
bedrijfspand

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.